2091

В наявності
Oksana Mukha

Стильна мінімалістична сукня cкладається з бездоганно висадженого корсету, виготовленого з елегантного сатену Konrad та легкої багатошарової тюлевої спіднички. По лінії талії сукня вручну декорована кристалами, розміщеними на металізованій стрічці, що є зараз трендом сезону . Довжина спідниці 88 см від талії.

₴ 19000 грн.
Розмір:
Кількість:
15 людей переглядають цей товар
Ця сукня готова до замовлення у стандартних розмірах, які вказані на нашому сайті. Перевірити свій розмір можна у розмірній таблиці, яка розміщена вгорі. Для того, щоб купити сукню по індивідуальних мірках, замовте персональну консультацію нашого менеджера.
Поділитись

⭐ Чи можна купити вечірню сукню бренду “OKSANA MUKHA” нестандартного розміру?

Так, в наших салонах представлені вечірні сукні на будь-яку фігуру чи розмір. Також пропонуємо варіант індивідульного пошиву за вашими мірками.

⭐ Від чого залежить вартість вечірніх суконь від “OKSANA MUKHA”?

Ціна пошиву вечірньої сукні залежить від матеріалу, декоративних елементів та складності роботи. Для декору використовуємо стрічки, мереживо, вишивку, гіпюр, камінці. Роботи з декорування виконуються вручну майстринями. Але підібрати сукню в салоні “OKSANA MUKHA” можна на будь-який гаманець.

⭐ Як купити вечірню сукню онлайн?

У розділі "Вечірні сукні" виберіть модель, яка сподобалася, та вкажіть розмір. Якщо є сумніви, який розмір обрати, зателефонуйте нашому менеджеру або залишіть заявку на сайті і Вам перетелефонують. Також є можливість забронювати сукню та прийти на примірку в найближчий салон.